Opiskelijakunta SAVOTTA

Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta

Valikko

Vuoden opettaja

On aika valita vuoden opettaja 2018!

Kuka mielestäsi / mielestänne on ansainnut kiitosta innostavasta asiantuntijuudestaan ja monipuolisista mutta tarkoituksenmukaisista opetusmenetelmistään? Kenen tietämys on huippuluokkaa ja kuka ohjaa innostavalla otteella?

Kerro se meille 25.4.2018 klo 15:00 mennessä täyttämällä seuraavasta linkistä avautuva kysely: Vuoden Opettaja 2018.

Savonia-ammattikorkeakoulun Vuoden Opettaja 2018 julkistetaan virallisesti Vapun aattona 30.4.2018 Kuopiossa Siskotytön patsaan lakituksen yhteydessä klo 16:00 alkaen.

Vuonna 2017 Vuoden Opettajaksi valittiin Terttu Niskanen

 

Kuva: Savon Sanomat / Matias Honkamaa

Savonia-ammattikorkeakoulun Vuoden Opettajaksi  2017 englannin opettaja Terttu Niskanen

Opiskelijat kuvailevat Terttu Niskasen olevan ihmisläheinen ja kannustava opettaja, joka osaa korostaa onnistumisia ja antaa rakentavaa palautetta kehittymistä kaipaavista asioista. Opiskelijoiden mukaan Niskasesta näkee, että hän toimii työssään täydellä sydämellään. Opiskelijat kokevat, että Niskasen avulla englannin opiskelu on mielekästä ja hän on aina valmis auttamaan opiskelijoita. Terttu Niskasesta pidetään ja hänen kuvaillaan olevan empaattisuudessaan ”ihan paras opettaja”.

Vuoden Opettaja on nimetty Savonia-ammattikorkeakoulussa vuodesta 2004 lähtien. Tänä vuonna Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta sai kaikkiaan 203 esitystä opettajien arkista osaamista arvostavilta opiskelijoilta. Esitysten joukosta Vuoden Opettajaksi nimettiin Terttu Niskanen. Niskanen toimii englanninkielen lehtorina ja opinto-ohjaajana Savonia-ammattikorkeakoulun liiketalouden yksikössä.

Vuoden opettajalle luovutetaan kunniakirja ja hän saa haltuunsa Vuoden Opettajan kiertopalkinnon. Kiertopalkinnon aiheena on uittohaka, joka kuvastaa opettajan roolia opiskelijan polulla eteenpäin ohjaavana innostajana. Vuoden Opettajan valinnalla ei haluta laittaa opettajia paremmuusjärjestykseen, vaan nimitys antaa kiitosta ja tunnustusta hyvästä opettajuudesta ja innostavasta asiantuntijuudesta Savonia-ammattikorkeakoulussa.

 

 

Vuoden Opettajaksi nimetyt opetusalansa ammattilaiset Savonia-ammattikorkeakoulussa:

2017 Terttu Niskanen / Liiketalous

2016 Paula Niemi / Musiikki- ja tanssi

2015 Marja-Anneli Hynynen / Terveysala

2014 Ilkka Markkula / Terveysala

2013 Auli Pohjolainen / Iisalmi

2012 Olli Sankilampi / Tekniikka

–  välivuosi, palkitseminen siirtyi lukuvuoden avajaisista vapulle lukuvuoden lopulle

2010 Juhani Rouvali / Tekniikka

2009 Eeva-Riitta Ylinen / Terveysala

2008 Heikki Likitalo / Liiketalous

2007 Ilkka Markkula / Terveysala

2006 Iiris Matilainen / Iisalmi

2005 Jouko Kivimäki / Muotoilu

2004 Seija Lötjönen / Matkailu