Opiskelijakunta SAVOTTA

Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta

Valikko

Vuoden opettaja 2017

On aika valita vuoden opettaja 2017

Kuka mielestäsi / mielestänne on ansainnut kiitosta innostavasta asiantuntijuudestaan ja monipuolisista mutta tarkoituksen mukaisista opetusmenetelmistään? Kenen tietämys on huippuluokkaa ja kuka ohjaa onnistavalla otteella?

Kerro se meille 26.4.2017 klo 15:00 mennessä täyttämällä seuraavasta linkistä avautuva kysely: Vuoden Opettaja 2017.

Savonia-ammattikorkeakoulun Vuoden Opettaja 2017 julkistetaan virallisesti Vapun aattona 30.4.2017 Kuopiossa Siskotytön patsaan lakituksen yhteydessä klo 16:00 alkaen.

 

Vuoden Opettajaksi 2016 valittiin Paula Niemi

Paula Niemi vastaanotti Vuoden Opettaja -kiertopalkinnon vuonna 2016.

Vuoden Opettajaa esittäneet opiskelijat kuvaavat Niemen olevan innostava ja ihmisläheinen ja samalla erittäin hyvä kuuntelija ja keskusteltavien asioiden selkeyttäjä. Opiskelijat kehuvat erityisesti Niemen vuorovaikutustaitoja ja pitävät tätä tanssiopettajakoulutuksen ehdottomana helmenä.

Vuoden Opettaja on nimetty Savonia-ammattikorkeakoulussa vuodesta 2004 lähtien. Vuonna 2016 opiskelijakunta sai kaikkiaan 239 esitystä opettajien arkista osaamista arvostavilta opiskelijoilta. Vuoden opettajalle luovutetaan kunniakirja ja hän saa haltuunsa Vuoden Opettajan kiertopalkinnon. Kiertopalkinnon aiheena on uittohaka, joka kuvastaa opettajan roolia opiskelijan polulla eteenpäin ohjaavana innostajana. Vuoden Opettajan valinnalla ei haluta laittaa opettajia paremmuusjärjestykseen, vaan nimitys antaa kiitosta ja tunnustusta hyvästä opettajuudesta ja innostavasta asiantuntijuudesta.

Hynysen ohjaamat opiskelijat kertovat hänen olevan vilpittömän kiinnostunut opiskelijoidensa kuulumisista, hän esiintyy opiskelijoille aina hyväntuulisesti ja huolehtii opiskelijoiden hyvinvoinnista. Opiskelijat arvostavat Hynysen johdonmukaista opetustyyliä sekä hänen tapaansa hyödyntää monipuolisia opetusmenetelmiä. Opiskelijat kiittävät erityisesti Hynysen innostunutta tietämystä opetusalastaan.

 

 

 

 

Vuoden Opettajaksi nimetyt opetusalansa ammattilaiset Savonia-ammattikorkeakoulussa:

 

2016 Paula Niemi / Musiikki- ja tanssi

2015 Marja-Anneli Hynynen / Terveysala

2014 Ilkka Markkula / Terveysala

2013 Auli Pohjolainen / Iisalmi

2012 Olli Sankilampi / Tekniikka

–  välivuosi, palkitseminen siirtyi lukuvuoden avajaisista vapulle lukuvuoden lopulle

2010 Juhani Rouvali / Tekniikka

2009 Eeva-Riitta Ylinen / Terveysala

2008 Heikki Likitalo / Liiketalous

2007 Ilkka Markkula / Terveysala

2006 Iiris Matilainen / Iisalmi

2005 Jouko Kivimäki / Muotoilu

2004 Seija Lötjönen / Matkailu