Opiskelijakunta SAVOTTA

Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta

Valikko

Vuoden opettaja 2017

 

Kuva: Savon Sanomat / Matias Honkamaa

Savonia-ammattikorkeakoulun Vuoden Opettajaksi  2017 englannin opettaja Terttu Niskanen

Opiskelijat kuvailevat Terttu Niskasen olevan ihmisläheinen ja kannustava opettaja, joka osaa korostaa onnistumisia ja antaa rakentavaa palautetta kehittymistä kaipaavista asioista. Opiskelijoiden mukaan Niskasesta näkee, että hän toimii työssään täydellä sydämellään. Opiskelijat kokevat, että Niskasen avulla englannin opiskelu on mielekästä ja hän on aina valmis auttamaan opiskelijoita. Terttu Niskasesta pidetään ja hänen kuvaillaan olevan empaattisuudessaan ”ihan paras opettaja”.

Vuoden Opettaja on nimetty Savonia-ammattikorkeakoulussa vuodesta 2004 lähtien. Tänä vuonna Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta sai kaikkiaan 203 esitystä opettajien arkista osaamista arvostavilta opiskelijoilta. Esitysten joukosta Vuoden Opettajaksi nimettiin Terttu Niskanen. Niskanen toimii englanninkielen lehtorina ja opinto-ohjaajana Savonia-ammattikorkeakoulun liiketalouden yksikössä.

Vuoden opettajalle luovutetaan kunniakirja ja hän saa haltuunsa Vuoden Opettajan kiertopalkinnon. Kiertopalkinnon aiheena on uittohaka, joka kuvastaa opettajan roolia opiskelijan polulla eteenpäin ohjaavana innostajana. Vuoden Opettajan valinnalla ei haluta laittaa opettajia paremmuusjärjestykseen, vaan nimitys antaa kiitosta ja tunnustusta hyvästä opettajuudesta ja innostavasta asiantuntijuudesta Savonia-ammattikorkeakoulussa.

 

 

Vuoden Opettajaksi nimetyt opetusalansa ammattilaiset Savonia-ammattikorkeakoulussa:

2016 Paula Niemi / Musiikki- ja tanssi

2015 Marja-Anneli Hynynen / Terveysala

2014 Ilkka Markkula / Terveysala

2013 Auli Pohjolainen / Iisalmi

2012 Olli Sankilampi / Tekniikka

–  välivuosi, palkitseminen siirtyi lukuvuoden avajaisista vapulle lukuvuoden lopulle

2010 Juhani Rouvali / Tekniikka

2009 Eeva-Riitta Ylinen / Terveysala

2008 Heikki Likitalo / Liiketalous

2007 Ilkka Markkula / Terveysala

2006 Iiris Matilainen / Iisalmi

2005 Jouko Kivimäki / Muotoilu

2004 Seija Lötjönen / Matkailu