Opiskelijakunta SAVOTTA

Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta

Valikko

Vaikuta

 

#savotta2018 – Haku opiskelijakunnan toimielimiin on käynnissä!

Opiskelijakunnan edustajisto ja hallitus koostuvat vuosittain valittavista opiskelijaedustajista. Nyt on aika hakea joko edustajistoon tai hallitukseen ja lähteä mukaan kehittämään yhtä Suomen suurimmista opiskelijakunnista entistä vaikuttavammaksi. Jos nämä hommat kolahtavat sinuun, hae mukaan nyt!

Edustajisto käyttää ylintä päätösvaltaa opiskelijakunnassa. Edustajiston jäsenet valitaan vaalilla, joissa ehdokkaina voivat olla Savonia-ammattikorkeakoulun läsnäolevat opiskelijat, jotka ovat myös opiskelijakunnan jäseniä. Äänioikeus on kaikilla vaalikelpoisilla opiskelijakunnan jäsenillä. Edustajisto valitsee opiskelijakunnan hallituksen ja määrittää sen tehtävät. Muita edustajiston tehtäviä ovat mm. opiskelijaedustajien nimeäminen ammattikorkeakoulun lakisääteisiin toimielimiin sekä opiskelijakunnan toimintasuunnitelman ja budjetin hyväksyminen. Edustajisto valitsee keskuudestaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan.

Opiskelijakunnan hallinto- ja toimeenpanovaltaa käyttää hallitus. Edustajisto valitsee järjestäytymiskokouksessaan hallituksen puheenjohtajan sekä 4-8 muuta hallituksen jäsentä. Hallituksen tehtävänä on johtaa opiskelijakunnan toimintaa ja hallintoa arjessa ja osallistua toimintaan eri vastuualueilla. Hallituksen jäsenistä voidaan valita esimerkiksi opiskelijatapahtumista, korkeakoululiikunnasta, koulutuksen ja hyvinvoinnin kehittämisestä, kansainvälisistä asioista sekä opiskelijatuutoroinnista vastaavat henkilöt.

HAKU ON KÄYNNISSÄ JA PÄÄTTYY SUNNUNTAINA 26.11.2017 KELLO 22:00!

Toimi siis pian ja hae tästä linkistä: haku edustajistoon tai hallitukseen 2018.

KYSY lisää ja TYKKÄÄ facebookissa!

Toki voit kysyä aina lisää nykyisiltäkin toimijoilta facebookissa: www.facebook.com/opiskelijakuntaSAVOTTA ja antaa palautetta tai vaikka vain tykätä opiskelijakunnasta.

Hakuterveisin

Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta

Keskusvaalilautakunta