Opiskelijakunta SAVOTTA

Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta

Valikko

Tervetuloa opiskelemaan

tervetuloa opiskelemaan

Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan puolesta toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi opiskelemaan ammattikorkeakouluumme – teit loistavan valinnan!

Vuoden aikana aloittaa opiskelijoita eri aloilla toistatuhatta. Tästä joukosta löytyy varmasti kavereita opiskelun lisäksi vapaa-aikaan ja harrastuksiin. Hyödynnä ammattikorkeakoulun monialaisuutta opiskellessasi, tutustut samalla eri koulutusalojen opiskelijoihin. Valmistuttuasi voit törmätä opiskeluaikaisiin tuttavuuksiin mitä erinäisimmissä asiantuntijatehtävissä.

Opiskelu voi monesti tuntua melkoiselta puurtamiselta. Opiskeluun liittyvissä kysymyksissä ja ongelmissa apunasi on koko Savonia, tuutorit sekä opiskelijayhdistysten ja opiskelijakunnan osaajat. Tarjoamme yhdessä opiskelijayhdistysten kanssa opiskelijoille monia etuja ja erilaisia tapahtumia. Pidämme huolta niin hyvinvoinnista, kuin opiskelijoiden äänen kuulumisesta Savoniassa ja kampuskaupungeissakin.

Tavoitteenamme on, että opiskelusi olisi avullamme hiukan helpompaa, jonkin verran halvempaa ja paljon hauskempaa. Alla olevista linkeistä pääset tutustumaan hiukan tarkemmin oman kotikampuksesi opiskelijakorttiasioihin.

Intoa opiskeluun, nähdään kampuksen kulmilla!

Tietoa opiskelijakunnasta ja opiskelijakortin tilaamisesta:

 

Jäsenlomake ja tietoja jäsenmaksuista:

 

Tule mukaan seuraamaan meitä:

FBopiskelijakuntaSAVOTTA
Insta: @opkusavotta #opkusavotta #ontämäsavotta
Twitter: @susavotta

Meillä on muuten myös loistavat liikuntapalvelut

Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijoille on tarjolla aivan valtavan hyvät liikuntapalvelut. SYKETTÄ-liikuntapalvelut tarjoaa hyvin edulliseen hintaan vaikka minkälaisia mahdollisuuksia liikuntaan ja liikkumiseen oman tasosi mukaan. Liikuntakalenterista löytyy tarjontaa omatoimisesta kuntoilusta palloiluvuorojen kautta Powerhiittiin!

Katso tarkempaa tietoa liikuntapalveluistamme liikuntapalvelujen omilta nettisivuilta ja tule mukaan tähänkin joukkoon!