Opiskelijakunta SAVOTTA

Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta

Valikko

Liikuntasuunnittelijaksi?

 

HAKUKUULUTUS:

Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta hakee korkeakoululiikunnan suunnittelijaa (toimipaikkana Kuopio)

Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta on ammattikorkeakoululaissa säädetty julkisoikeudellinen yhteisö, jonka tehtävänä on tarjota palveluja yli 5 100 jäsenelleen ja valvoa yli 6 000 ammattikorkeakouluopiskelijan etuja Savonia-ammattikorkeakoulussa ja sen kampuskaupungeissa Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa.  SYKETTÄ-liikuntapalvelut liikuttavat Itä-Suomen yliopiston ja Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijoita ja henkilöstöä Kuopiossa. Mukana n. 3000 käyttäjän joukossa on myös Taideyliopiston ja Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijoita.

Tehtävän kuvaus:

Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta (SAVOTTA) hakee korkeakoululiikunnan suunnittelijaa SYKETTÄ Kuopion korkeakoululiikuntapalveluille toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.3.2018 alkaen tai aikaisemminkin sopimuksen mukaan. Työntekijän tehtävänä on toteuttaa SYKETTÄ-korkeakoululiikunnan konseptia Kuopiossa.

Tarjoamme haasteellisen, monipuolisen ja vastuullisen työn liikunnallisessa toimintaympäristössä, jossa pääsee kehittämään omaa osaamistaan ja suunnittelemaan uusia palveluja.

Suunnittelijan tehtäviin kuuluvat mm.:

Hakijalta edellytetään oma-aloitteisuutta, organisointitaitoja, yhteistyökykyä, palveluhenkisyyttä ja vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä korkeakouluopintoja ja -järjestelmän tuntemusta. Edellytyksenä on myös kokonaisvaltainen näkemys korkeakouluopiskelijoiden hyvinvointiin liittyvistä kysymyksistä. Monipuolinen viestintäosaaminen, sosiaalisen median ja markkinoinnin tuntemus, aikaisempi kokemus vastaavan tyyppisistä korkeakoululiikunnan tehtävistä, opiskelijajärjestötoiminnasta ja mm. taloushallinnosta katsotaan hakijan eduksi. SYKETTÄ-liikuntapalveluihin voi tutustua osoitteessa www.sykettä.fi.

Sijainti:

Suunnittelija työskentelee ensisijaisesti Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan toimistolla Kuopiossa, työkenttään kuuluvat myös korkeakoululiikunnan toimitilat Kuopiossa sekä Savonia-ammattikorkeakoulun kampukset Iisalmessa ja Varkaudessa.

Työaika ja palkkaus:

Tehtävä on työajaltaan joustava kokopäiväinen toistaiseksi voimassa oleva toimi (viikkotyöaika 37,5 tuntia). Palkkaus ja muut työehdot määräytyvät opiskelijakuntien työehtosopimuksen mukaisesti. Peruspalkka TES:n tason IV mukaisesti on noin 2180,00 €/kk .

Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelot jätetään opiskelijakunnalle osoitteeseen hakemukset@opiskelijakuntasavotta.fi. Viestin otsikoksi ”Liikuntasuunnittelija / hakijan nimi”. Viestin liitteiden tulee olla PDF-muodossa. Nimeä mahdolliset liitetiedostot selkeästi omalla nimelläsi (Esim. etunimi, sukunimi CV).

Hakuaika päättyy:

31.1.2018 klo 12.00. Mahdolliset haastattelut järjestetään erikseen sovittavan aikataulun mukaisesti.

 

Lisätiedot:

Hallituksen puheenjohtaja, Ella Joukkola, puheenjohtaja@opiskelijakuntasavotta.fi, 044 785 5059

Toiminnanjohtaja, Juha Asikainen, toiminnanjohtaja@opiskelijakuntasavotta.fi, 044 785 5058

 

Voit ladata hakukuulutuksen PDF-muodossa tästä: hakukuulutus