Opiskelijakunta SAVOTTA

Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta

Valikko

Jäsenedut

Jäsenetujen saamiseksi tarvitset AMK-opiskelijakortin.

Opiskelijakortilla voit todistaa oikeutesi opiskelijaetuuksiin yrityksissä, joiden kanssa SAMOKilla, opiskelijakunnallasi tai koulutusalajärjestölläsi/paikallisyhdistykselläsi on sopimus. Kortti on hyvä näyttää myös museoissa, teattereissa, uimahalleissa tai muissa paikoissa, jotka myyvät opiskelijahintaisia lippuja. Alennuksen kysyminen kannattaa, sillä yritykset voivat myöntää opiskelijaetuja myös oma-aloitteisesti! Alle on listattu SAMOKin neuvottelemat opiskelijaetuudet.

AMK-opiskelijakortin edut

VR

Opiskelija saa junamatkoista kauko- ja lähiliikenteessä 50 %:n alennuksen. Opiskelija-alennuksella voi matkustaa kertalipulla tai 10 matkan sarjalipulla. Opiskelija-alennuksen saa Eko-luokan peruslipusta ja Ekstra-luokan joustavasta lipusta.

Opiskelija-alennusta ei myönnetä ennakkolipusta, 30 päivän lipusta, lemmikkimaksuista, makuupaikoista tai autojunapaikoista. Lähiliikenteessä huomioidaan 2,60 euron vähimmäismaksu kertalipun hinnassa.
Lisätietoja: www.vr.fi.

Matkahuolto

Matkahuollon opiskelija-alennus on 50 % aikuisten kilometritaksan mukaisesta menolipun hinnasta, kun matka on vähintään 80 km ja kun lippu ostetaan etukäteen Matkahuollosta, matkatoimistosta tai lippuja myyvältä asiamieheltä.
Lisätietoja: www.matkahuolto.fi.

Kilroy Travels

Opiskelijakortilla kansainväliset alennuskortit, joilla saa opiskelijahintaiset lentoliput.
Lisätietoja: www.kilroytravels.fi

If Vahinkovakuutus

Jäsenhintaiset vakuutukset, katso lisätiedot osoitteesta www.if.fi/samok

Suomen Retkeilymajat SRM

Alennus Suomen SRM-hostelleissa on 10 % normaalista majoitushinnasta. Etu on henkilökohtainen.

Jäsenet ovat oikeutettuja myös Hostelling International -ketjun jäsenkorttiin alennettuun hintaan: hostellikortti 15 euroa (norm. 20 euroa), perhekortit samassa taloudessa asuville 29 euroa (norm. 34 euroa). Ryhmäkortti (vähintään 10 hlöä) 100 euroa. Kansainvälinen hostellikortti oikeuttaa yöpymiseen kaikissa HI-hostelleissa; osassa kortti on pakollinen. Kansainvälisellä hostellikortilla saa myös erilaisia alennuksia ja etuja kotimaassa ja ulkomailla. Hostellikortti on henkilökohtainen ja voimassa ostovuotta seuraavan kalenterivuoden loppuun. Kortin voi tilata SRM:n verkkosivuilta.
Lisätietoja: http://www.hostellit.fi/jasenyys/jasenedut 

Visa

90 opintopistettä suorittaneilla ja 20 vuotta täyttäneillä maksuhäiriöttömillä ammattikorkeakouluopiskelijoilla on mahdollisuus Visa-korttiin. Kortti anotaan omasta pankista. Lisätietoja saat omasta pankistasi.

Kelan ateriatuettu ruokailu

Kelan ateriatuetun lounaan saa kaikissa ateriatuen piiriin kuuluvissa opiskelijaravintoloissa. Edun saamiseksi on esitettävä SAMOK-opiskelijakortti tai Kelan ateriatukikortti.

OLL:n neuvottelemat kunto- ja liikuntatapahtumien alennukset

Lisätiedot: http://www.oll.fi/edut/etutapahtumat

 

Jäsenedut Iisalmessa

Iisalmessa AMK-opiskelijakortilla saatavat alennukset ja edut: etulista päivittyy kesän aikana!

Katso myös Opiskelijan Iisalmi

Opiskelijakalenteri kaikille opiskelijakunnan jäseneksi liittyville.

 

Jäsenedut Kuopiossa

Katso jäsenedut: http://www.opiskelijankuopio.fi/ 

 

Jäsenedut Varkaudessa

Varkaudessa AMK-opiskelijakortilla saatavat alennukset ja edut: etulista päivittyy kesän aikana!

Alennuksia löytyy myös osoitteesta http://www.varkaus.fi/

Opiskelijakalenteri kaikille opiskelijakunnan jäseneksi liittyville.