Opiskelijakunta SAVOTTA

Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta

Valikko

Jäsenedut

Jäsenetujen saamiseksi tarvitset joko sinisen tai vihreän SAMOK-opiskelijakortin.

Opiskelijakortilla voit todistaa oikeutesi opiskelijaetuuksiin yrityksissä, joiden kanssa SAMOKilla, opiskelijakunnallasi tai koulutusalajärjestölläsi/paikallisyhdistykselläsi on sopimus. Kortti on hyvä näyttää myös museoissa, teattereissa, uimahalleissa tai muissa paikoissa, jotka myyvät opiskelijahintaisia lippuja. Alennuksen kysyminen kannattaa, sillä yritykset voivat myöntää opiskelijaetuja myös oma-aloitteisesti! Alle on listattu SAMOKin neuvottelemat opiskelijaetuudet.

Sinisen opiskelijakortin edut

VR

Opiskelija saa junamatkoista kauko- ja lähiliikenteessä 50 %:n alennuksen. Opiskelija-alennuksella voi matkustaa kertalipulla tai 10 matkan sarjalipulla. Opiskelija-alennuksen saa Eko-luokan peruslipusta ja Ekstra-luokan joustavasta lipusta.

Opiskelija-alennusta ei myönnetä ennakkolipusta, 30 päivän lipusta, lemmikkimaksuista, makuupaikoista tai autojunapaikoista. Lähiliikenteessä huomioidaan 2,60 euron vähimmäismaksu kertalipun hinnassa.
Lisätietoja: www.vr.fi.

Matkahuolto

Matkahuollon opiskelija-alennus on 50 % aikuisten kilometritaksan mukaisesta menolipun hinnasta, kun matka on vähintään 80 km ja kun lippu ostetaan etukäteen Matkahuollosta, matkatoimistosta tai lippuja myyvältä asiamieheltä.
Lisätietoja: www.matkahuolto.fi.

Kilroy Travels

Opiskelijakortilla kansainväliset alennuskortit, joilla saa opiskelijahintaiset lentoliput.
Lisätietoja: www.kilroytravels.fi

If Vahinkovakuutus

Jäsenhintaiset vakuutukset, katso lisätiedot osoitteesta www.if.fi/samok

Suomen Retkeilymajat SRM

Alennus Suomen SRM-hostelleissa on 10 % normaalista majoitushinnasta. Etu on henkilökohtainen. Ketjuun kuuluu 65 hostellia eri puolilla Suomea.

Jäsenet ovat oikeutettuja myös Hostelling International -ketjun jäsenkorttiin alennettuun hintaan: aikuisen kortti (17 v. täyttäneet) maksaa 12 euroa (norm. 17  euroa), juniorikortti (4 – 16 -vuotiaat) 5 euroa (norm. 10 euroa) sekä perhejuniori (4-16 v, kun vanhemmat ostavat kortit itselleen samanaikaisesti) 2 euroa. Ryhmäkortti (vähintään 10 hlöä) 50 euroa. Ainaisjäsenyys 120 euroa, normaalisti 150 euroa. Kansainvälinen hostellikortti oikeuttaa yöpymiseen kaikissa HI-hostelleissa; osassa kortti on pakollinen. Kansainvälisellä hostellikortilla saa myös erilaisia alennuksia ja etuja kotimaassa ja ulkomailla. Hostellikortti on henkilökohtainen ja voimassa vuoden ostokuukaudesta lukien. Kortin voi ostaa tai tilata SRM:n toimistosta tai SRM:n asioimistoista.
Lisätietoja: http://www.hostellit.fi/info/jasenjarjestot/jasenedut.aspx

A-lehdet

-50% opiskelija-alennuksen valikoimasta A-lehtien ja Image-kustannuksen lehtiä. Etu koskee vuoden määräaikaista tilausta
Lisätietoja: http://www.oll.fi/a-lehdet

Visa

90 opintopistettä suorittaneilla ja 20 vuotta täyttäneillä maksuhäiriöttömillä ammattikorkeakouluopiskelijoilla on mahdollisuus Visa-korttiin. Kortti anotaan omasta pankista. Lisätietoja saat omasta pankistasi.

Kelan ateriatuettu ruokailu

Kelan ateriatuetun lounaan saa kaikissa ateriatuen piiriin kuuluvissa opiskelijaravintoloissa. Edun saamiseksi on esitettävä SAMOK-opiskelijakortti tai Kelan ateriatukikortti.

OLL:n neuvottelemat kunto- ja liikuntatapahtumien alennukset

Lisätiedot: http://www.oll.fi/etutapahtumat

Vihreän opiskelijakortin edut

Suomen Retkeilymajat SRM

Samat edut kuin sinisellä kortilla.
Lisätiedot: http://www.hostellit.fi/info/jasenjarjestot/jasenedut.aspx

Kelan ateriatuettu ruokailu

kaikissa ateriatuen piiriin kuuluvissa opiskelijaravintoloissa. Edun saamiseksi on esitettävä SAMOK-opiskelijakortti tai Kelan ateriatukikortti.

If Vahinkovakuutus

Jäsenhintaiset vakuutukset, katso lisätiedot osoitteesta www.if.fi/samok

Visa

90 opintopistettä suorittaneilla ja 20 vuotta täyttäneillä maksuhäiriöttömillä ammattikorkeakouluopiskelijoilla on mahdollisuus Visa-korttiin. Kortti anotaan omasta pankista. Lisätietoja saat omasta pankistasi.

Jäsenedut Iisalmessa

Iisalmessa sinisellä ja vihreällä opiskelijakortilla saatavat alennukset ja edut. Katso myös Opiskelijan Iisalmi

Opiskelijakalenteri kaikille opiskelijakunnan jäseneksi liittyville.

 

 

Jäsenedut Kuopiossa

Katso jäsenedut: http://www.opiskelijankuopio.fi/

 

Jäsenedut Varkaudessa

Varkaudessa sinisellä ja vihreällä opiskelijakortilla saatavat alennukset ja edut.

Alennuksia löytyy myös osoitteesta http://www.varkaus.fi/

Opiskelijakalenteri kaikille opiskelijakunnan jäseneksi liittyville.