Opiskelijakunta SAVOTTA

Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta

Valikko

18
huh
2018
Äänesi vaikuttaa – ehdota Vuoden Opettajaa!

Savonia-ammattikorkeakoulussa on nimetty Vuoden Opettaja jo 13 kertaa aikaisemmin. Kuka on seuraava Vuoden Opettaja?

Katso tarkemmat tiedot ja anna äänesi: Vuoden Opettaja 2018

Juha Asikainen (Toiminnanjohtaja)
05
huh
2018
Opiskelijajäseneksi Savonia-ammattikorkeakoulun osakeyhtiön hallitukseen

Opiskelijakunnan tehtävänä on nimetä opiskelijoiden edustajat ammattikorkeakoululain 6. luvussa tarkoitettuihin toimielimiin, joita ovat ammattikorkeakoulun hallitus, tutkintolautakunta sekä opintoasiainlautakunta ja muut ammattikorkeakoulun johtosäännössä määritellyt toimielimet.

Nyt haemme opiskelijajäsentä Savonia-ammattikorkeakoulu osakeyhtiön hallitukseen toimikaudelle 2018-2019. Edustajan nimeämisen tekee opiskelijakunnan edustajisto ja nimitys vahvistetaan Savonia-ammattikorkeakoulu Oy:n yhtiökokouksessa 23.4.2018.

Toimi nopeasti, asetu ehdolle osakeyhtiön hallitukseen viimeistään keskiviikkoon 11.4.2018 klo 15:00 mennessä.

Lisätiedot ja hakeminen: opiskelijajäseneksi Savonian hallitukseen

Juha Asikainen (Toiminnanjohtaja)
23
hel
2018
Paula Ruokonen korkeakoululiikunnan suunnittelijaksi

Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan uudeksi korkeakoululiikunnan suunnittelijaksi on valittu Paula Ruokonen. Hän on kouluttautunut filosofian maisteriksi Itä-Suomen yliopistossa ja fysioterapeutiksi Savonia-ammattikorkeakoulussa.

Ruokosella on jo ennestään monipuolinen kokemus SYKETTÄ-liikuntapalveluista. Hän on toiminut mm. ryhmäliikunnanohjaajana ja liikuntasuunnittelijan työvapaan sijaisena.

“Olen todella innoissani ja odotan, että pääsen yhdessä korkeakoulujen opiskelijoiden ja henkilöstön kanssa kehittämään liikuntapalveluistamme entistä vahvempaa kokonaisuutta”, Ruokonen kommentoi.

SYKETTÄ – Kuopion korkeakoululiikunta on Savonia-ammattikorkeakoulun ja Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksen opiskelijoiden ja henkilöstön liikunta- ja hyvinvointipalvelujen palvelukokonaisuus. Palveluja voivat käyttää Kuopiossa myös Taideyliopiston ja Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijat.

SYKETTÄ-liikuntapalvelujen ytimen muodostaa monipuolinen, erilaiset liikkujat huomioiva liikuntakalenteri, jossa tarjolla on viikoittain yli 60 ohjattua ryhmäliikuntatuntia, yli 25 avointa lajivuoroa, yli 30 vakiovuoroa opiskelija- ja henkilöstöryhmille sekä yli 100 vapaasti varattavissa olevaa vuoroa. Liikuntapalvelut tarjoavat lisäksi mm. erilaisia lajikokeiluja, ravitsemusohjausta ja opastusta kehonhuoltoon. Tällä hetkellä palveluja käyttää noin 2700 henkilöä.

Lisätietoja:

Hallituksen puheenjohtaja, Ella Joukkola, puheenjohtaja@opiskelijakuntasavotta.fi, 044 785 5059
Toiminnanjohtaja, Juha Asikainen, toiminnanjohtaja@opiskelijakuntasavotta.fi, 044 785 5058

www.sykettä.fi/kuopio/fi/

Ella Joukkola (Hallituksen puheenjohtaja)
22
tam
2018
Sinustako korkeakoululiikunnan suunnittelija?

Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta (SAVOTTA) hakee korkeakoululiikunnan suunnittelijaa SYKETTÄ Kuopion korkeakoululiikuntapalveluille toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.3.2018 alkaen tai aikaisemminkin sopimuksen mukaan. Työntekijän tehtävänä on toteuttaa SYKETTÄ-korkeakoululiikunnan konseptia Kuopiossa.

Tarjoamme haasteellisen, monipuolisen ja vastuullisen työn liikunnallisessa toimintaympäristössä, jossa pääsee kehittämään omaa osaamistaan ja suunnittelemaan uusia palveluja.

Katso lisää: liikuntasuunnittelijaksi?

Juha Asikainen (Toiminnanjohtaja)


20.02.2018 12:07


08.01.2018 15:16